KONTAKT: matilda_benjaminsson@hotmail.com

fredag 3 april 2009

UNDERBART VÄDER

solen, blå himmel, ingen jacka och fullt upp hela dagen! de är riktiga lov och vårkänslor. känns himla skönt med lov nu, kämpat så fruktansvärt de senaste veckorna så de känns helt obeskrivligt underbart, de är nästan som de känns när de blir sommarlov fast detta är mycketmycket kortare,jo, men de är faktiskt (konstigt nog) endast två månader kvar på Daltorpsskolan, sista åren i grundskolan,högstadiet,klassen,lärarna...
hmm. om man tänker efter har man gått igenom rätt mycket på dessa 8 åren. eller 9 för de flesta men 8 för mig jag menar

- lågstadiet, 1,2,3 rätt bra år. inte mycket läxor, kompisar kunde man vara med när som, inga problem och allting bara gled på.
- mellanstadiet, 4,5,6 lite tuffare kanske, lite mer läxor+prov och kanske inte lika mycket kompsiar och ibland tog livet emot men de ornade sig rätt snabbt och kompisar hade man tid med på helger!
- höstadiet, 7,8,9 finns de nåt att säga? hemska år egentligen, tänk vad mycket "krav" man länner att man har på sig, betyg, läxor i drivor och de ena provet efter de andra... kompisarna kan man endast vara med ibland och då gäller de att planer så man inte har någonting dagen efter eller någonting liknanade, helgerna går bra, oftast! livet tar emot rätt rejält ibland men de löser sig efter ett tag.
- gymnasiet, 1,2,3. de är blir nog som att börja om från början igen, nytt liv, nya kunskaper, nya kompisar, nya möjligheter, allting blir som nytt igen fast i ett annat perspektiv.

overandout lov,våren,tankar

Inga kommentarer: