KONTAKT: matilda_benjaminsson@hotmail.com

lördag 12 juni 2010

SOMMAREN ÄR KORT - TOMAS LEDIN

skum design som de börjat använda.. fick lite smått panik ett tag här idag men det får blir bra som de är nu, ska försöka ge mig på mig det i veckan när jag ändå inte kommer orka göra någonting speciellt efter tisdagen mer än att glo på tv:n och dator så då ska de fixas lite till .. tillfälligt som det ser ut just nu iallafall... gosh!

igår firades Markus som tagit studenten... och jisses vilka betyg pojken har... jag ligger nog lite efter där. hahah! & han har kommit in på läkarlinjen också, riktigt kul! men vi ska inte tjata..
var helt slut igår, vet inte riktigt varför men jag blev iallafall klar med den mesta uppackningen utav rummet iallafall ska bara bära ner mat och kläder jag inte ska nu.. eller jag ska inte bära ner pappa&mamma ska bära ner...
har en enorm träningsverk sen torsdagens segling... helt galet & den känns som mest när jag ska hoppa ner för trapporna.. men har jag klarat två månader på kryckor så klarar jag nog mig tills träningsvärken går över & jamenar - det kan ju inte vara annat än positivt inför beachen ;)

blir chill ikväll med familjen & film!
imorgon vid ett åker jag ut till Bovik och påbörjar praktiken... iallafall för en&½ dag
sen är det tredje gången gillt och aldrig mer sen hoppas jag på..

HEJPA SUNSHINES

Inga kommentarer: