KONTAKT: matilda_benjaminsson@hotmail.com

onsdag 1 juni 2011

FÖRSTA JUNI

& där gick vi in i årets sjätte månad vilket beyder att de redan gått ett halvår utav 2011 vilket betyder att jag fortfarande inte hänger med ;) hahahaahha, sinnesjukt vad tiden går fort!
idag är de studenten ör 08:orna, vissa kommer märkas att de försvinner och andra inte alls, blandade känslor med andra ord, men vi hoppas att vädergudarna är på vår sida och att himlen håller sig fri från regn men gärna något litet moln så vi inte kokar sönder på gräsgården idag när studenterna ska sitta där i en timme & vi ska stå med fanor...

igår var de äckligt varmt i denna lilla stad, även om luften ifrån vättern brukar kyla så gjorde inte den ens de igår, hela dagen var de runt 28-30 grader varmt och knappast några "svala vindar" - riktig sommarvärme men sjukt kvavt! positivt dock att den bruna färgen börjar komma fram på kroppen, speciellt där mitt starwars knäskydd sitter, så galet snyggt är de (de ser hemskt ut!!).
  igår inskickades också absolkut sista inlämningen denna terminen och dansen blev gjord och vi blev antagligen mer än godkända, uuuuuuunderbart!


HEJPA SUNSHINES

Inga kommentarer: