KONTAKT: matilda_benjaminsson@hotmail.com

måndag 2 januari 2012

SNÖSKOTTNING



efter som att snön under hela dagen har fallit ner tog vi vid 9-tiden ikväll på oss kläder och gick ut och skotta, dagens träningspass, CHECK!


imorgon ska vi in till Östersund och fixa "skype-hörlurar" till morfar (alltså hörlurar med mikrofon) - så himla kul att både mormor och morfar skaffat skype, sjukt smidigt sätt att prata om man inte vill slösa allt för mycket pengar till telefonräkningen! rätt ballt också att de är såpass "gamla" men att de ändå skaffar sig de. 


hade en vän som tidigare idag gjorde status-uppdateringen "choklad är kvinnans bästa vän" & jisses vad mycket sanning de ligger idag, finns de någonting godare än choklad vissa dagar/stunder. tror banne mig inte de. den som kom på chokladen borde få en stoooor medalj eller sjukt mycket cred för de, antagligen har personen i fråga redan fått de också!


någonting som ni måste prova någon gång i livet är chokladmousse tårta med havsalt och lite olja på, jag var lika skeptisk som ni antagligen också är till de men gud vad gott de var, jag har aldrig smakat något liknande, fantastiskt! 

choklad.jpg

PUSS SUNSHINES

Inga kommentarer: