KONTAKT: matilda_benjaminsson@hotmail.com

lördag 14 november 2009

BORÅSBORÅSBORÅS

kom hem runt halvåtta tiden igår kväll, blev avsläppt hos en utav mina absoluta favourit tejer, mycket prat, idol, mat, glögg,godis & chips. hemma i huset runt tio & ner i sängen runt halv elva, helt slut!

blev väckt av min mini vid halvtio utav att vi skulle äta frukost, åkte och handla med mamma och lämnade av lillbrordern hos Sixten, sncka om att detvå är bra kompisar, hahaha, så söta :)
kom hem oh insåg att plattången var kvar i whatstone... har nu gjort de bästa med håret, tre spännen och hängade, blev faktiskt bra (:
snart går bussen till stan där Siri väntar och en fika på orion, vi har inte träffats sen skolavslutning i juni så de är helt klart på tiden nu!

ikväll ska vi till Skene till några kompisar till familjen. Rätt bra dag ändå. Skönt att vara hemma också och att ha "massor" att göra & plugga ska hinnas med också.

med tanke på ingenting så fick vi igår en tårta av Micke för att vi vann trippelbollen + en paradis chokladask av Anders, tack! och bucklan kommer också att komma snart till oss också med namnen ingraverade!

HEJPA SUNSHINES

Inga kommentarer: