KONTAKT: matilda_benjaminsson@hotmail.com

torsdag 5 november 2009

TRIPPELBOLLENDAG

om exakt en vecka är det trippelbollen (Fotbolla,innebandy&voleyboll) + "tre kamper" under tuden så som basket kasst, dart & bowling (på låstast) & detta är pojkarna i klassen OTROLIGT insatta i och de är de ända som finns i deras huvven för tillfället, vadå manligt? hahha, men vi tycker om er iallfall ;D

engelskan bestod idag av att Sten pratade om engelskan historia & allt på sevsnka vilket är liiiite misstänksamt + att han började prata om en massa krig och andra saker, rena historia passet.
två nya kurser startades idag också, kommunikation och ULS - kommer nog bli sjukt roligt faktiskt. kalas bra lärare i båda ämnena är det iallfall vilket gör otroligt mycket.

blev en sväng till charmtrollet idag också, är faktiskt riktigt inpad över att att han inte var sur, butter,arg,nere elelr liknande. de är extra léendet eller glimten i ögat kanske är de som behövs ändå just när de gäller honom.
provade ut knäskydd också, de kommer nog att behövas nu framöver med skidåkning, klättring och alla andra roligsa saker så 450 spänn är de nog värt i slutändan också...

nej nu blir de sängen och taggning inför halloween-partyt imorgon (:

HEJPA SUNSHINES

Inga kommentarer: